Shes inventar per lokal

Është publikuar nga Adpr me datën 16/07/2019 20:45.
Çmimi: 8 000 €
Trego distancën(Prizren)

Shes inventar komplet per lokal / kafe / restaurant modern, qe ndodhet me lokacion ne Prizren. Shanki me paisje, Tavolina shankerica (11), Karrika per shankerica te lekures dhe drunit (43), Tavolina (15), Karrika te lekures (20), Karrika te drunit per tarase (24), Llustera dekorues (4), Mbi 100 libra, rafte, Muzika dhe Zerimi, llampa, dekorime etj Kontakt direkt ose viber: 049 742 000 ose 045 340 121.