Shesim/ofrojm

Është publikuar nga Technodrill me datën 20/10/2019 13:40.
Çmimi: -
Trego distancën(Malishevë)

Zbutes te ujit , aplikim shtepiak!
Zbutës të ujit ne formë kabine, prodhim Italian.
Efikasitet te jashtezakonshem ne permisimin e cilesise se ujit te perditeperdoreshem!
Lekure te shendetshme,
Pasterti qe shendrritë,
Paisje shtepiake efiçence!

Risitë ne Technodrill nuk kane te ndalur!

Adresa: Dragobil-Malishevë dhe Fush Kosovë