urgjent shitet

Është publikuar nga timja me datën 22/07/2019 12:33.
Çmimi: 650 €
Trego distancën(Prishtinë)

shitet kreveti i pershtatshum per depilim per masazha per dentist ka tri opsione i shtrir gjysem i shtrir si dhe si karrige nr kontaktues +38643505073