Leshoj lokalin me qera

Është publikuar nga Ardita me datën 17/07/2019 14:06.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Leshoj lokalin me qera ne qender, pas restoran de rada. Lokali ka 35 metra katror plus depoja 30 metra dhe banjo.