Dyer per GOLF 4

Është publikuar nga albion me datën 24/09/2019 07:48.
Çmimi: 50 €
Trego distancën(Prishtinë)

SHes Dyert qe jan ne foto jane te ardhura prej Italis nuk jane te demtuara nga ndonje aksident kane sistemin elektronik te xhamave dera e pare dhe e mbramta kan ngjyre te zeze vetem gepeku ka ngjyre te kalter (teget)