Sire - 'Rathowen lodër ushtar'

Është publikuar nga noah me datën 22/09/2019 20:54.
Çmimi: 1 300 €
Trego distancën(Zveçan)

Dam - 'joshëse'
Regjistrimi - hipur në kalërim, rripa arabë, kalë i vogël shalë Reg B33174 / 14
'Tiffany' filloi trajnimin e saj më parë këtë vit me Kat O'Brien të kuajve të performancës Engleston. Ajo ka qenë në shumë shfaqje Ag me shumë fitore dhe vendosje. Një njeri i panjohur i jashtëzakonshëm, me pamje të shkëlqyeshme dhe lëvizje.
Lehtë për të përgatitur, clip, noton dhe këpucëve