Shkolla e gjuhve te huaja -Furure Step

Është publikuar nga Lina me datën 22/09/2019 09:42.
Çmimi: 10 €
Trego distancën(Prizren)

SHKOLLA E GJUHEVE TE HUAJA- FUTURE STEP
Shkolla e gjuheve te huaja-Future step ofron kurse te gjuhes Angleze dhe gjuhes Gjermane
-Kurset e Gjuhes angleze mbahen per te gjitha nivelet dhe per te gjitha moshat duke filluar nga nivelet fillestare deri tek ato te avansuara.
Kurset e gjuhes Gjermane mbahen nga niveli A1 deri ne nivelin B1-per nivelin fillestar,per femije, Stundent dhe bashkim familjar.
Kurset mbahen ne kurse grupore, individuale, intenzive, ne cifte, bashkime familjare, pergatitje per studime, dhe per femije.
Mbahen kurse edhe per femijet nga mosha 4vjeqe,nxenesit e klasave te para deri ne klasen e 3 te shkolles fillore dhe qmimi per ta eshte nga 5 deri ne 7 euro.
Ndersa kursi gjuhes angleze per femije - 10 Euro (3 here ne jave nga 1 ore mesimi).
Kursi intensiv i gjuhes angleze per femije 15 Euro
Kursi i gjuhes angleze per te rriturit dhe Studentet 20 Euro (3 here ne jave)
Kursi intensiv i gjuhes angleze per te rriturit dhe Studentet
25 Euro.
Kursi per femije i gjuhes gjermane 25 Euro (3 here ne jave nga 1 ore mesimi).
Kursi intensiv i gjuhes gjermane per femije 30 Euro.
Kurset e gjuhes Gjermane intensive per te Rritur, Student,dhe Bashkim familjar mbahen nga 50 Euro.
Pason zbritje per kurset e gjuhes gjermane niveli A1,A2 ne 40 Euro.
Regjistrimet kane filluar.
Kurset mabahen afer shkolles fillore Leke Dugagjini ose ne afersi te Kforit Gjerman.
Per me shume informacione ju lutem na kontaktoni ne numrin e telefonit 049 550 178.