Shes ose ndrroj me banes

Është publikuar nga Arben me datën 21/09/2019 09:19.
Çmimi: 75 000 €

Shes ose ndrroj me banes
Shtepin 2 kateshe me 5.70ari,me 3 dhoma,saloon,kuzhin,banjo,koridor.
Shtepia ka ujesjelles,kanalizim,bunar,rrym.
Shtepia eshte e banueshme.
Dhe posedon te gjitha dokumentacionet e rregullta,dhe perkthimi behet menjehere.