Japim Creedit Privat

Është publikuar nga Isak me datën 21/09/2019 18:57.
Çmimi: 1 000 000 €
Trego distancën(Prishtinë)

Ju lutem kontaktoni me mua, nëse ju jeni në nevojë. Ju nevojiten paratë e huadhënies në mes të individëve për të përballuar me vështirësi financiare që ju duhet për të në fund të thyer ngërçin që ka shkaktuar bankat, me refuzimin e aplikimit tuaj dosjet e kreditit. Me tim kredisë ju keni zgjidhje për të tuaj të problemeve financiare dhe një garanci e dhënë -- Mos hezitoni ne jemi ktu per Tju ndihmuar per nevojat tuaja .
Me Respekt Isak per cdo info me shum kontakto ne viber +38344975670