MAN LE 8.180 FRIGOme+dhe viti 2006 me dogan

Është publikuar nga Man me datën 07/02/2020 15:52.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Ferizaj)

Shitet.MAN LE.8.180 frigo me +edhe -me dogan gjatsia sanakut 4.60m me ramp me.jastak.i ndar ne dy pjes frizi me dy ftofse