Yamaha Tyros 5 / Yamaha Tyros 4 / Yamaha Motif Xs

Është publikuar nga Yamaha Tyros 5 / Yamaha Tyros 4 / Yamaha Motif Xs8 / Motif Xs7 me datën 07/09/2019 21:28.
Çmimi: 1 500 €
Trego distancën(Dragash)

Promo Shitet! Promo! promo !!

Blej 2 Merrni 1 falas menjëherë!

Genuine dhe 100% origjinal dhe vjen me pajisje të plotë të plotë të mbyllur në kutinë me garanci dhe faturë.

Tregtari në të gjitha produktet elektrike.
Kamera, Televizore telefonike, Lojëra, Tastierë orientale, Grands, Piano, Violin, Trumpet, Guitar, Kryetari, Mikrofoni.

Ju lutemi Na Kontaktoni Me Të Dhënat Më poshtë mbi Si të Blihet.

Për çmim të lirë Oferta dhe Urdhër WhatsApp, Call or Chat 24HRS: (+19152293373)

Dërgo Kërkesë për - E-mail: bestsaleselectronics1@gmail.com

Vendosni porosinë tuaj tani.