Ju ofrojm punsim :kerkojm nji qift serioz

Është publikuar nga Axhush me datën 07/09/2019 17:19.
Çmimi: -
Trego distancën(Prizren)

Qifti te jet i moshuar,jan te siguruara te gjitha kushtet si dhe banimi.
Per ma shum per mes tel.ose bised ne vendin e punes.
Ju flm per interesim.
Tel.viber;+37744838174
+41794187607