paino

Është publikuar nga Ivan me datën 03/09/2019 03:32.
Çmimi: 688 €

Blej 2 merrni 1 falas + falas në shtëpinë tuaj

adresë.
 
Markë e re në fabrikën e kutive të mbyllura vjen me garanci

dhe politikën e kthimit.
 
Çmimi është i ulët për shkak të promovimit të shitjeve.
 
Ne jemi distributorë në të gjitha llojet e celularëve, laptopëve,

Vegla muzikore, Kamera, Lente, Kamerë,

Drones, Game Consoles, TV dhe shumë më tepër Elektronikë.
Blej 2 produkte ad Merrni 1 produkt falas me zbritje
 
Ju lutemi na kontaktoni me mirësi këtu, Për më shumë informacion

mbi mënyrën e blerjes së këtyre sendeve nga ne:

Numri i WhatsApp: +15074176401
Mail: bestelectonics077@gmail.com