Leshoj banese me qira

Është publikuar nga shpend me datën 26/05/2019 08:20.
Çmimi: 200 €
Trego distancën(Prishtinë)

Leshoj banesen me qira tek banesat e Standardit ne breg diellit
banesa ka 24 ore uje te ftohte dhe te grohte po ashtu gjat dimrit 24 ore nxemje,
banesa posedon lift dhe garazh