Ndertimtari

Është publikuar nga N.N.SH DEKOR me datën 20/08/2019 03:41.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Kryejm keto pun.ndertimin e shtepive dhe fasadimin e tyre mrena dhe jasht glet .knauf .suvatim.ngjyra.etj.MARRIM EDHE QFARDO MAKINE ME KOMPENZIM PUNE