Blej banesën tënde me vetëm 1500 paradhënie

Është publikuar nga Model Slovenia Invest me datën 22/07/2019 18:39.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Prishtinë)

Bleje Banesën tënde vetëm me 1500 euro paradhënie dhe paguaj ratën e banesës tuaj sa paguan qiranë diku tjetër!
📢 Model Slovenia Invest, tani filloi me shitjen e banesave dhe lokaleve afariste në lagjen më atraktive të kryeqytetit në Veternik, në kompleksin Lubjana.
TANI PRISHTINA NË PËLLËMBË TË DORËS, ME PAMJE PANORAMIKE TË KRYEQYTETIT!
Të gjitha banesat dhe lokalet të ndërtuara me planin e ri urbanistik të qytetit, me leje ndërtimi, me infrastrukturë të kompletuar, me çmime të volitshme, me kushte të mira të pagesës.
PLANIFIKIMET NË PROJEKTET TONA:
Planet e banesave me sipërfaqe:
59.06 m²; 60.48 m²; 80.36 m²; 87.16 m²; 106.64 m²; 108.04 m²; 119.93 m²; PENTHOUSE
✔️ Distancë e madhe në mes objekteve
✔️ Hapësirë gjelbruese mbi 60%
✔️ Furnizim të rregullt me energji elektrike 24 orë
✔️ Ngrohje dhe ujë të pijes 24 orë
✔️ Sigurimi i hyrjeve dhe objekteve me parking 24 orë
✔️ Vëzhgimi me kamera dhe alarme për mbrojtje
✔️ Parking i jashtëm dhe nëntokësorë për çdo familje
✔️ Kënd të lojrave për fëmijë
✔️ Park dhe ndriqim tërë kohën
Kontakt:
Tel: +383 49 693 777 (+Viber)
Tel: +383 44 800 076 (+Viber)
Tel : +383 49 654 131