Apple iPhone X 64GB €400 ,iPhone X 256GB €450

Është publikuar nga Daniel me datën 14/08/2019 03:58.
Çmimi: 400 €
Trego distancën(Therandë)

Na kontaktoni përmes:

Email: buyitexpltd@hotmail.com,


E-mail: buyitexpressltd@gmail.com,


Whatsapp Chat: +447451221931,

Thirrni ose WhatsApp: +27642105648,

Apple iPhone X 64GB == 400 euro, Apple iPhone X 256GB == 450 euro, Apple iPhone 8 64GB - 300 euro, Apple iPhone 8 Plus 64GB - 320 Euro, Samsung Galaxy S9 64GB - 320 euro, Samsung Galaxy S9 Plus 64GB - 330 EUR,

Ne jemi një furnizues i telefonisë celulare. Kemi dyqane në Mbretërinë e Bashkuar dhe Afrikën e Jugut.

Ne dërgojmë në të gjitha vendet në mbarë botën nëpërmjet Fedex, DHL dhe UPS dhe përdorim shërbimin e shpërndarjes ekspres, kështu që dorëzimi do të marrë 3 ditë në shumicën e rasteve. Ne ofrojmë falas në të gjitha vendet.

Këto smartfonë ose tabletë janë 100% origjinale, plotësisht të hapur në të gjitha rrjetet në të gjitha vendet, të reja, të mbyllura në një kuti të re me Garanci 2 vjeçare


Ju do të merrni 10% zbritje për qëllim prej 2 ose më shumë njësi


blerësi i interesuar duhet të na kontaktoni në vijim:

Email: buyitexpltd@hotmail.com


E-mail: buyitexpressltd@gmail.comWhatsApp Chat: +447451221931 (na kontaktoni përmes WhatsApp vetëm në këtë numër)


Thirrni ose WhatsApp: +27642105648Apple iPhone X 64GB kushton 380 euro,
 
Apple iPhone X 256GB kushton 400 euro,


Apple iPhone 8 64GB kushton 300 EUR,

Apple iPhone 8 256GB kushton 320 EUR,

Apple iPhone 8 Plus 64GB kushton 320 EUR,

Apple iPhone 8 Plus 256GB kushton 340 EUR,


Apple iPhone 7 32GB kushton 220 EUR,

Apple iPhone 7 128GB kushton 240 EUR,

Apple iPhone 7 256GB kushton 260 EUR,


Apple iPhone 7 Plus 32GB kushton 240 EUR,

Apple iPhone 7 Plus 128GB kushton 260 EUR,

Apple iPhone 7 Plus 256GB kushton 280 EUR,


Apple iPhone 6S 16GB kushton 160 Euro,


Apple iPhone 6S 32GB kushton 180 Euro,


Apple iPhone 6S 64GB kushton 200 Euro,


Apple iPhone 6S 128GB kushton 220 Euro,


Apple iPhone 6S Plus 16GB kushton 170 Euro,

Apple iPhone 6S Plus 32GB kushton 190 Euro,

Apple iPhone 6S Plus 64GB kushton 210 Euro,

Apple iPhone 6S Plus 128GB kushton 220 Euro,
Apple 9.7 inç iPad Pro 32GB Wi-Fi + Kosto celulare 220 EUR,

Apple 9.7 inç iPad Pro 128GB Wi-Fi + Kostot celularë 240 euro,

Apple 9.7 inç iPad Pro 256GB Wi-Fi + Kostot celulare 270 EUR,


Apple 12.9 inç iPad Pro 32GB Wi-Fi + Kostot e celularit 230 EUR,

Apple 12.9 inç iPad Pro 128GB Wi-Fi + Kosto celulare 250 EUR,

Apple 12.9 inç iPad Pro 256GB Wi-Fi + Kosto celulare 280 EUR,Samsung Galaxy S9 64GB + Gërmoj VR kosto 320EUR,

Samsung Galaxy S9 128GB + Gërmoj VR kosto 340 EUR,

Samsung Galaxy S9 256GB + Gear VR kosto 360 EUR,Samsung Galaxy S9 Plus 64GB + Gërmoj VR kosto 330 EUR,

Samsung Galaxy S9 Plus 128GB + Gërmoj VR kosto 350 EUR,

Samsung Galaxy S9 Plus 256 GB + Gear VR kosto 370 EUR,Samsung Galaxy S8 64GB + Gërmoj VR kosto 250 EUR,

Galaxy S8 Plus 64GB + Gërmoj VR kosto 270 EUR,Samsung Galaxy Note 8 64GB kushton 260 EUR,

Samsung Galaxy Note 8 128GB kushton 280 EUR,

Samsung Galaxy Note 8 256GB kushton 300 EUR,Samsung Galaxy S7 EDGE 32GB + Gërmoj VR kosto 220 EUR,

Samsung Galaxy S7 EDGE 64GB + RRITJA VR kushton 240 EURO,

Samsung Galaxy S7 32 GB + Gear VR kosto 200 euro,


blerësi i interesuar duhet të na kontaktoni në vijim:


Email: buyitexpltd@hotmail.com


E-mail: buyitexpressltd@gmail.comWhatsApp Chat: +447451221931 (na kontaktoni përmes WhatsApp vetëm në këtë numër)


Thirrni ose WhatsApp: +27642105648