Tenda (shatorra),karriga me qira Barilevë Prishtin

Është publikuar nga Diar me datën 20/08/2019 07:47.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Prishtinë)

Jap me qera Tenda,karrika,tavolina per dasma ahengje dhe ndeja te ndryshme familjare . Tendat jan ne Dimension 5x10 ,6x12, posedoj edhe ndriqim per tenda.Transporti dhe montimi jan gratis ne gjith Kosoven. per rezervime dhe informata kontaktoni ne viber +383-45-198-320 ose 045-286-446,044-406-638
-Japim zërim ( MUZIKË ) me qira
-Gjithashtu sigurojm ushqim cilsor me qmim të arsyshëm.