POSEDOJM PJES PEER BAGERA NGARUS PIRUNERA

Është publikuar nga xx me datën 18/07/2019 23:59.
Çmimi: 1 €
Trego distancën(Ferizaj)

POSEDOJM TE GJITHA PESET HIDRAULIKE DHE QDO SERVISIM ME GARANCION PER QDO LLOJ ESKAVATORI PO ASHTU POSEDOJM PJES PER QDO LLOJ MOTORRI MAINERIVE TE RENDA