SHPALLJE LËSHOHET BANESA ME QIRA NË LAGJEN ULPIANA

Është publikuar nga Refik me datën 19/07/2019 14:22.
Trego distancën(Prishtinë)

SHPALLJE
Lëshohet banesa me qira në Lagjën Ulpiana-Prishtinë
Banesa ka 56 m2, dy dhoma,kuzhinë, banjo,korridor dhe ballkan, është e posa renovuar dhe e mobiluar e gatshme për banim. Blloku i banesës gjindet nënë udhëkryqin e menzës së studentëve përballë qerdhës së fëmijëve. Përparësi për banuesit me familje, është e lirë që nga një Gushti , mundë t’a japim për një kohë më të gjatë. Çmimi është 230 €, për kohë më të gjatë edhe sipas marrëveshjes, tel: +377 44 249 866