Dj Muzik - ofrojm muzik per ahengjet tuaja

Është publikuar nga Ilir Elshani me datën 02/08/2019 06:08.
Çmimi: 0 € -

Per knaqesin tuaj - ofrojmë muzik dhe ju argëtojmë në ahengjet tuaja familjare.

na kontaktoni, ne ju mirepresim ne numrat e telefonit:
044 110 706;
045 328 614;
044 844 716.

Viber: +38349110706
WhatsApp: +38349110706

facebook: djfishek
email: djfishek@gmail.com