mjeshtri ne sherbimin tuaj

Është publikuar nga Univerzal=i me datën 31/07/2019 10:41.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Vushtrri)

Bejm mirmbajtjen e ujit , rrymes , nxemjes qendrore si dhe punojm dyer dhe gilindera te hekurt sipas porosis

+38344789628, +38349516632