Dell Optiplex GX620

Është publikuar nga Art me datën 14/07/2019 19:26.
Çmimi: 110 € 110 €
Trego distancën(Prishtinë)

Shitet komplet kompjuteri Dell Optiplex GX620 i cili perfshin monitorin LG Flatron L1811S, tastaturen dhe mausin. Ka Windows 10 (Office 2010). Specifikat: Intel Pentium D CPU 3.00GHz Memorja 4.00GB