Diagnostifikim i veturave, kamioneve, autobuseve.

Është publikuar nga HydroGreenCar me datën 17/07/2019 17:31.
Çmimi: -
Trego distancën(Prizren)

Të nderuar klientëm ju ofrojmë një shërbim të ri nga Franca si distributor ekskluziv në Ballkan dhe më gjerë nga "France Decalimine" për herë të parë në Kosovë , ofrojmë pastrimin e veturave, kombive, kamionëve, autobusave, mjeteve të rënda motorrike etj, sistem i pastrimit me oksido-hidrogjen:

▪️Diagnostikë profesionale nga launch dhe pastrimi i veturës me hidrogjen (për qdo markë veturash)
▪️Pastrimin e Kamionëve dhe
Autobusëve
▪️Pastrimin e furgonëve
▪️Pastrimi i veturës me hidrogjen mundëson pastrimin e filterave, EGR filterit, Turbinës, Partikël Filterit, Katalizatorëve, Eliminimin e tymit të zi CO2, uljen e shpenzimit te karburantit prej 15 deri në 30% më pak, e rrit fuqinë e motorrit dhe e rigjeneron performancën e veturës tuaj!
Ky sistem i pastrimit përfshihet në të gjitha pjesët e veturës së lartëcekur!
▪️Çmimi komplet i pastrimit të motorrit për vetura me diagnozë launch 59€
▪️Çmimi komplet i pastrimit të motorrit për kamionë dhe autobusa me diagnozë launch 79€

Nuk ka asnjë efekt anësor në veturë!

"Hydro Green Car's international" SHPK