Kerkoj mesuese

Është publikuar nga Institucioni Kids Town me datën 22/07/2019 18:09.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Kerkoj mesuese per femije nga klasa e pare deri ne 4. Mesuesja duhet te kete pervoje pune, te jete e afert me femije dhe bashkepunuese me prinder e kolektiv. Orari i punes nga 8 deri 1 e 30. Per mesueset te cilat punojne ne shkolla publike , mund te bejme ndryshim te orarit nga 7 deri ne 12 e 30. Te interesuarit te dergojne cv ne email adresen aidagash_i@hotmail.com.