Shiten troje ne Sofali

Është publikuar nga Sofali me datën 15/07/2019 16:18.
Çmimi: 15 000 €
Trego distancën(Prishtinë)

Shiten troje ne Sofali-Prishtine ne siperfaqe te ndryshme prej 400 m2, 500, 600, 800 m2 ose me shume, me infrastrukture te plote duke filluar nga rruga, kanalizimi, ujesjellesi, rryma, gjithashtu ka leje ndertimi

Kto troje gjenden përball lagjes http://germiaresidences.com/

Verejtje:Qmimi per 100 m2 apo (1 ari) fillon nga 15.000 €, kjo varet nga pozita qe e preferoni

Ne linkun me poshte mund te shihni se si eshte plani rregullativ ne kete pjese, e definuar me shifren F04 ne te cilen eshte pecaktuar ndertimi: Ndertimi per shtepi te veçantë 4 ari minimumi
Ndertimi per shtepi dysh 3 ari min., dhe
Ndertimi per shtepi ne rend 2 ari min

https://kk.rksgov.net/prishtina/getattachment/Municipality/Departments/Administrates/PrishtinaData/Urbanizem/Kushtet-e-Rregullimit-te-Blloqeve_A3.pdf.aspx