Një ofertë e hapur e kredisë për të gjitha nevojat

Është publikuar nga Erika me datën 09/07/2019 20:46.
Çmimi: 10 000 €
Trego distancën(Graçanicë)


A doni ndihmë financiare për realizimin e projekteve tuaja apo për të kënaqur nevojën? Cilado qoftë statusi juaj shoqëror, ne ofrojmë kredi afatshkurtra, afatmesme ose afatgjata prej 1,000 € deri 850,000 € për një normë prej 2% deri 3% sipas montanrit të kërkuar në vit, për të gjithë njerëzit që janë në gjendje të paguajnë. Puna jonë dhe kënaqësia juaj mbulohen nga sigurimi. Mos hezitoni të na kontaktoni për të marrë hua tani dhe për të rimbursuar më vonë.

Drejtori: znj. Musternnan Erika

E-mail: musternnanerika@gmail.com