Shiten 2 Troje ne Magjistralen Prishtin-Ferizaj

Është publikuar nga Agjensioni Prishtina City me datën 29/06/2019 14:11.
Çmimi: 1 800 €
Trego distancën(Prishtinë)

Shiten 2 Troje ne Magjistralen Prishtin-Ferizaj - Kodi 1157

Lokacioni: Afer Lulishtes Labi dhe Fabrikes Xella

- Siperfaqet:

- 78 Ari dhe 74 Ari

Posedojn:

- 140 metra largesi prej Magjistrales
- Infrastruktur
- Lejohet Ndertimi
- Komuna e Graçanices

Çmimi €1800 Ari i Diskutueshem

Agjensioni Prishtina City: 044 302 000
Facebook: agjensioni prishtina city
Email: agjensioniprishtina@hotmail.com
Web: www.prishtina-city.com