Banesë-Zyre me Qira

Është publikuar nga Besniku me datën 05/07/2019 10:28.
Çmimi: 500 €
Trego distancën(Prishtinë)

Leshohet banesa "Zyre"me qira te semaforat kryesore afer katedrales.
Banesa "Zyre"eshte e pershtateshme per shum veprimtati biznesi,eshte ne katin e pare ka 65m2, me 3 dhoma dhe pamje ne dy ane,poashtu ka edhe nxemje qendrore dhe 2 klima.