Canon 5D Mark III / 5D Mark II / 5D Mark IV / 7D M

Është publikuar nga Canon 5D Mark III / 5D Mark II / 5D Mark IV / 7D Mark II / Canon 6D / Canon 70D / Canon EOS-1DX / Ca me datën 01/07/2019 23:30.
Çmimi: 1 000 €
Trego distancën(Ferizaj)

Genuine dhe 100% origjinal dhe vjen me pajisje të plotë të plotë të mbyllur në kutinë me garanci dhe faturë.

Ne marrëveshjet në çdo lloj elektronike Gadget Mobile Phone / Laptop / Kamera / frigorifer / Lojra / pastruesit vakum / Laptopë dhe Imacs / Instrumenti muzikor etj

Na Kontaktoni Si të Blihen:

  WHATSAPP Grafiku: +19152293373