Kurs i anglishes ONLINE

Është publikuar nga donika me datën 02/07/2019 02:00.
Çmimi: 20 €
Trego distancën(Gjakovë)

Ofroj kurs online të gjuhës angleze.
Orari pas orës 4.
2 herë në javë, mësime të të folurit, të dëgjuarit dhe të shkruarit.
Kontaktoni në viber dhe whatsaap :)