keni nevojë për hua të holla urgjentisht?

Është publikuar nga melanie melanie me datën 27/06/2019 21:48.
Çmimi: 11 €
Trego distancën(Zveçan)

Keni nevojë për një hua të shpejtë të parave? Nëse për një situatë emergjente
(shpenzimet mjekësore, shpenzimet e zëvendësimit të një automjeti, shpenzimet e
riparim, etj.) ose për një projekt më pak jetësor (mundësia e udhëtimit,
pushime, mundësi për të blerë pasuri të paluajtshme, për të zbuluar a
automjeteve të përdorura të dorës së dytë, etj)
Ne ofrojmë zgjidhje të ndryshme kredie që variojnë nga 2000 euro në
800,000 euro (me një normë të ulët prej 3%), për të financuar të gjitha projektet
të cilën e mbani të dashur.
NB: Ju lutemi na jepni shumë shpejt shumën tuaj të kredisë dhe
afatin tuaj të ripagimit të huasë.

Për më shumë informacion kontaktoni direkt me postë:
melaniegartner1983@gmail.com