Shes biznesin, butikun që ekam me qira, në Ulpian-

Është publikuar nga ilir me datën 25/06/2019 22:35.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Shes biznesin, butikun që ekam me qira, në Ulpian-Prishtinë, përball restorant ”Beni Dona” ka 140m2 dy katëshe. Butiku ëshë i furnizuar me tesha prej turqije, për meshkuj dhe fëmij. Butiku është i regjistruar, me obligime 00, i furnizuar dhe është duke funksionuar. Nuk ka nevoj për asgjë është i kompletuar. Çmimi me marveshje, bëj edhe ndrrim me ndonjë banes apo tok në Prishtinë. Nr. Tel. +37744 161 882.