Kurse

Është publikuar nga Jehona me datën 26/06/2019 12:25.
Çmimi: 5 €
Trego distancën(Prishtinë)

Jam studente e Matematikes dhe Shkencave Kompjuterike. Ofroj kurse private per femijet tuaj me cmim te volitshem.Per cdo paqartesi me kontaktoni ne email.