Agent e gjuhen frenge

Është publikuar nga Call Center "Tperformance" me datën 18/06/2019 03:51.
Çmimi: -
Trego distancën(Ferizaj)

Call Center "Tperformance"
KONKURS:
Vende të lira pune:

Pozita:
Call Agent/e - Në gjuhën Frënge

Kushtet e punës:
- Rrogë fikse + provizione + bonuse.
- Ambient modern I punës.
- Mundësi ngritjeje në pozitë.
- Kontratë pune sipas ligjit të punës në Republikën e Kosovës
-Rrogë 750€

Kriteret:
- Njohja e mire e gjuhës Frënge .
- Përvojë pune në Call Center (jo obligative).
- Fleksibil në orarin e punës.
- Të ketë aftësi të mira komunikuese.
Për informata më të hollësishme ju lutemi na kontaktoni në faqen tonë zyrtare në Facebook dhe numrin kontaktues :+37744482629