Kerkohen agent/e

Është publikuar nga Sky unit me datën 04/06/2019 20:13.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Kerkohen agent/e me njohuri te gjuhes gjermane dhe si kon vullnet te punojn me rrog fixe