Mundësitë e punës në Hilton Club New York

Është publikuar nga David Morgan me datën 26/05/2019 17:44.
Çmimi: 5 000 €
Trego distancën(Zveçan)

Hilton Club ndodhet në qytetin e Nju Jorkut SHBA ka shumë nevojë për punëtorë që janë të gatshëm dhe në gjendje të punojnë në çdo pozitë të hotelit apo restorantit. Nëse jeni të interesuar të punoni në ndonjë pozitë, lutemi të na ktheheni me CV-në tuaj përmes emailit për më shumë informacion dhe procedurë dhe lidhur me punën.
Visa, Ticket, Medical
Asnjë përvojë nuk kërkon