Shes banesen te Parku i qytetit

Është publikuar nga Prishtina me datën 07/05/2019 18:27.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Shes banesën në qendër të Prishtnës, banese ka 67 m2, gjendet në qendër të qytetit tek parku i qytetit shumë afër Hotel Siriusit me çmim të volitshëm, është komplet e mobiluar e përshtatshme për banim familjar ose edhe për biznes për me i lëshu me qera, për më shumë detaje mund të vini dhe t’a vizitoni për së afërmi.

Ju lutem na thirrni vetëm bleresat serioz, ju faleminderit për mirëkuptim.