Shes biznesin në Ulpian-Prishtinë perball restoran

Është publikuar nga ilir me datën 30/04/2019 23:29.
Çmimi: -
Trego distancën(Prishtinë)

Shes biznesin në Ulpian-Prishtinë perball restorant Beni Dona. Lokali ka 140m2, dy kateshe, është i kompletuar me tesha për meshkuj, dhe për fëmi, i regjistruar me ark fiskale. Obligimet administrative i ka 00, është duke funksionuar. Çmimi duhet bëhet regjistrimi i mallit, pranoj edhe kompenzim, banes, lokal, apo tok në Prishtinë. Nr. tel. +38344-161-882