Perkthime/Knauf

Është publikuar nga N .SH.TREMA me datën 26/03/2019 13:38.
Çmimi: 18 €
Trego distancën(Prishtinë)

Perkthejme nga gjuhe te ndryshme, nje faqe 17.50euro. Montojme mure te knaufit dhe tavane pa dekorime, nje meter ne katror 12euro.