Apple iphonex 256Gb

Është publikuar nga Abdulfatai me datën 15/02/2019 20:14.
Çmimi: 750 €
Trego distancën(Artanë)

Blej 2 njësi dhe për të marrë 1 njësi FALAS përfshirë anijeve @ Çmim të përballueshëm


Blerësi i interesuar duhet të ketë në facebook dhe gjithashtu të më kontaktoni nëpërmjet

Shtoni mua në facebook link: https: //www.facebook.com/Briancabral331


#Whatsapp: +855963176479


Emails: abdulfatai45@hotmail.com


Kënaqësia juaj është dëshira jonë!