oferta e kredisë midis individit privat

Është publikuar nga bvjhv me datën 10/12/2018 22:01.
Çmimi: -
Trego distancën(Ferizaj)

Hello.you jeni duke kërkuar për një hua për të ringjallur biznesin tuaj ose për të realizuar projektet tuaja. Më shumë merak, ne ju ofrojmë një kredi të shkurtër, afatmesme dhe afatgjatë që variojnë nga 5000 € në 850.000 € me një normë interes shumë të arsyeshëm prej 3%. Ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion: adisazinic03@gmail.com