Bej thyrjen e banjove dhe mureve

Është publikuar nga Naim me datën 24/04/2019 08:31.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Prishtinë)

Bej thyrjen e pllakave ne banjo te vjetra thyrjen e mureve si dhe bej bartjen e matrialit qe prishet çmontimin e sanitaris çmontimin e kuzina pastrim obori e shumë pune tjera