Money lending offer between individual for KOSOVO

Është publikuar nga lauriencia me datën 18/10/2018 20:08.
Çmimi: 1 000 €
Trego distancën(Mitrovicë)Email: lauriencia.ruiz1@gmail.com

keni nevojë për ndihmë për projektin e pasurive të paluajtshme, duke krijuar biznesin tuaj, ri-mbledhni aktivitetin tuaj personal, keni dëshirë për të arritur, kontaktoni
Ne kemi një kapital që do të përdoret për të dhënë kredi afatshkurtra dhe afatgjata që variojnë nga 2,000€ në 2,000,000€ për çdo
person serioz që dëshiron këtë hua. 3% interes në vit sipas shumës së huazuar sepse është e veçantë unë nuk dua të shkelin ligjin për kamatën. Ju mund të paguani përsëri
1 deri në 10 vjet maksimale në varësi të shumës së huazuar. ju takon për të parë për pagesat mujore. Unë po kërkoj vetëm një vërtetim të çertifikuar të borxhit me shkrim dore dhe gjithashtu
Email: lauriencia.ruiz1@gmail.com