oferta e kredisë për individë dhe kompani deri në

Është publikuar nga cARMONA985 me datën 08/08/2018 20:40.
Çmimi: 2 000 €
Trego distancën(Prishtinë)

Oferta e kredisë hipotekare për çdo individ dhe biznes me një normë vjetore prej 2% dhe ne marrim hua nga 2000 € në 20.000.000 € për të gjithë dhe të ripagueshme në periudhën prej 01 vjet deri në 40 vjet, kështu që ne marrim hua për para në të gjitha fushat dhe mund të më kontaktohesh drejtpërdrejt email-it tim i cili është: Carmona.guillermo100@gmail.com