kombi

Është publikuar nga hasan me datën 03/07/2017 01:34.
Çmimi: -
Trego distancën(Mitrovica V.)
Viti: 1989 Kilometra: 49 945
Karburant: Naftë Marrshi: Manual

shitet kombi me prokoli regjistrim ka der 8 muj 2017 dhe mund te shiten ndamas