MOLER... COLORING

Është publikuar nga Tahir me datën 06/09/2018 12:59.
Çmimi: 0 € -
Trego distancën(Prishtinë)

Moler profesionalist;
Bëjm lyrje me polikollor te banesave lokaleve, dhomave, zyre, hoteleri, depove etj..
Si dhe rinovime dhe punë me dizajne sipas porosisë.
Në ngjyrosjet punet i kryejm me perkushtim te lart. Punojmë te gjitha punët e moleraj,
kemi ngjyra te kualitetit shumë te preferuara per dhoma.
Te gjitha ngjyrat colors i bejm ne mënyr kompjutorike, ofrojmë kataloge ngjyrash.
Gjindemi ne Prishtinë.

Tel: 044-296-933
Viber&WhatsApp: +38344296933