ne shitje

Është publikuar nga serdi me datën 25/04/2017 09:24.
Çmimi: 30 € -

Laker koke Hinova 6 mujorshe jean ne Gjendje 20000 bime ne Shqiperi

dhe cdo bim ka nje kile 3 ose 4 ose 2 ose 5 cmimi i arsyshem numri tl 0683610128