Kepuca futbolli (Kopacka) per femi, ADIDAS nr.32

Është publikuar nga Xx me datën 19/06/2017 23:24.
Çmimi: 10 € 10 €
Trego distancën(Ferizaj)

Jane ardh nga Suedia dhe jane origjinal Adidas nr 32.