2,0TDI Audi Q5 S-LINE

Është publikuar nga restinibatra me datën 10/05/2017 18:32.
Çmimi: 7 000 €
Viti: 2010 Kilometra: 54 000
Karburant: Benzinë dhe Gaz Marrshi: Automatik

Audi Q5 2,0TDi S-LINE
largësi 54 000 km
2010
Body SUV / Offroad
Klasa Tax pasagjerët
lëvizur dy
efekt 170 hp
naftë
Transmetimi i S-Tronic makinë 7 shpejtësi automatike
Çdo gjë sillet Drift me katër rrota 4x4
e bardhë
Color desc Ibishvit
Brendshme Brendshme Color lëkure ngjyrë kafe
5 vende
Emetimet e CO2 179 g / km